زیست آنلاین: در حاشیه نشست سرمایه گذاری در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر که با همکاري مشترک ایران و ایتالیا برگزار شد، زیست آنلاین طی گفت و گو با اقاي توني كرراديني، قائم مقام بخش توسعه بازرگانی سفارت ایتالیا در ایران، به بررسی شرایط و مسائل همکاري دو کشور حوزه انرژی های تجدیدپذیر پرداخت.
در سال ۲۰۱۶، گروهی از کارآفرینان میلیاردر مشهور شامل بیل گیتس، جف بزوس (مدیرعامل و بنیانگذار آمازون)، جک ما (مؤسس گروه علی بابا)، موکش آمبانی (بنیانگذار شرکت ریلاینس) و ریچارد برنسون (رئیس و بنیانگذار گروه شرکتهای ویرجین) یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر به نام ((Breakthrough Energy Ventures (BEV) با دارایی به ارزش حداقل ۱ میلیارد دلار برای توسعه ...
به گفته وزیر نیرو، یکی از جهتگیریهای اصلی ایران در حوزهی انرژی ترسیم نقشهی راه توسعه صنعت انرژی در جامعه جهانی بوده و ایران دارای برنامه راهبرد ملی تغییر اقلیم است.
دبیر هیات اجرایی دوازدهمین همایش بین المللی انرژی از برپایی بزرگترین گردهمایی مدیران و متخصصان حوزه انرژی در روزهای ۲۹ و ۳۰ خردادماه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۲۰ مقاله فارسی و انگلیسی در حوزه انرژی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
از این تعداد، سه نیروگاه در ارومیه، دو نیروگاه در شهرستان پیرانشهر و یک نیروگاه در شهرستان مهاباد میباشد که توان تولیدی این نیروگاهها در مجموع ۵۰ کیلووات است.
در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق ایران ۷۸ هزار و ۷۲۶ مگاوات است. حدود ۸۱ درصد این ظرفیت به نیروگاههای حرارتی،حدود ۱۵ در بخش نیروگاههای برق آبی، واحدهای تولید پراکنده و خودتأمین در مجموع ۱.۵۶ درصد و واحدهای دیزلی نیز ۰.۵۶ درصد و سهم انرژیهای تجدیدپذیر مثل باد و خورشید در تولید برق کشور با ثبت سهم ۰.۴۶ درصد از ظرفیت اسمی تولید برق کشور را دارند.
هيأت وزيران به پيشنهاد مشترك سازمان برنامه و بودجه كشور و وزارتخانههاي كشور، نيرو و نفت، آييننامه اجرايي بند «س» تبصره ۶ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ كل كشور در خصوص تأمین سوخت کمکی نیروگاههای تبديل پسماند به انرژي را تصويب كرد.
سمینار یک روزه سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر با هماهنگی سفارت ایتالیا در ایران و با حضور و مشارکت تعدادی از شرکتهای ایتالیایی و نمایندگان بخش خصوصی و فعال ذیربط داخلی، عصر روز سه شنبه مورخ ۲۹ خردادماه در محل سالن همایش این سازمان برگزار میگردد.
پژوهشگران انگلیسی یک نوع جدید فتوسنتز کشف کردند که در آن باکتری نور مادون قرمز را می گیرد و به انرژی تبدیل می کند. روزنامه ایندیپندنت با اعلام این خبر، نوشت: این کشف می تواند روند جستجوی حیات بیگانه را در سیارات دیگر تغییر دهد.
بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در ماه میلادی سپتامبر در جنوب هند افتتاح شد. این نیروگاه ظرفیتی معادل ۶۴۸ مگاوات (MW) دارد و از ۲٫۵ میلیون سلول فتوولتائیک در منطقهای به وسعت ۱۰ کیلومتر مربع تشکیل شده است.
زیست آنلاین: استاد دانشگاه نیو ساوت ولز در استرلیا، برای کار خود که باعث افزایش بهره وری و کارایی سلول های خورشیدی شده بود، برنده جایزه جهانی انرژی نامیده شد.
زیست آنلاین: هند به دنبال کاهش قیمت چشمگیر پانل های خورشیدی است و در نظر دارد با توسعه انرژی های پاک و با همراهی چین به رهبری تلاش های جهانی برای مبارزه با تغییرات اقلیمی بپردازد.